Més de 20 anys
d'experiència

Gima Hydro Anoia, S.L. és una empresa dedicada a instal•lacions de fontaneria i als tractaments d’aigües.

Va ser creada l’any 1997 dedicant-se en exclusivitat a instal•lacions de fontaneries i manteniments en comunitats de propietaris i instal•lacions de descalcificadors i osmosis, tan a nivell industrial, comunitats de propietaris com a particulars que volen millorar la qualitat d’aigua, tambe som especialistes en la mecanització d’electrolisis de piscines i el seu manteniment.

La nostra empresa està situada a Igualada provincia de Barcelona amb una mobilitat per tot el territori català, tan en manteniment com per instal·lacions d’aparells descalcificadors, osmosis, electròlisis salina...sense deixar de banda el subministrament de sal com a productes per a piscines.

Botiga i oficina

Les nostres instal·lacions estàn ubicades a:
Avinguda Balmes, 60 baixos
08700 Igualada (Barcelona)
+34 93 804 90 57

Contacta amb nosaltres

Serveis dintre la nostra professionalitat

El transcurs de la nostra trajectòria professional, ens ha portat a fer manteniments, de descalcificadors, osmosis, equips de bombes, piscines... ja hagin estat instal·lats per nosaltres o d’altres empreses o professionals del sector.

Tenim un gran equip de professionals amb experiència; químic, instal·ladors de fontaneria ….i el aval i recolzament dels nostres proveïdors: en qüestió de nous proyectes… tots nosaltres al servei dels nostres clients. Clients que han dipositat la seva confiança en Gima Hydro Anoia, S.L. per mantenir una bona qualitat de l’aigua a nivell particular, industrial o en comunitats de veïns, tal es així que els mateixos clients ens han donat a conéixer per tot el territori català.

Avui en dia a Gima Hydro Anoia, S.L. realitzem les nostres pròpies instal·lacions de fontaneria, manteniments en general, comunitats, indústries, particulars, piscines. Un sector molt importat amb el que treballem és el de la hosteleria, cafeteries i obradors de fleques i pastisseries, abastant un sector de serveis que realment necessiten de professionals pel tractament d’aigües i poder donar una bona qualitat al seu producte.

Telèfon emergències 24 hores 670 81 21 86