Serveis

Instal·lacions

Una petita mostra d’instal·lació de descalcificador i una osmosis genius. I un altre instal·lació d'una piscina amb/sense electrolisis salina.


Seguiment de clients

Tenim una àmplia cartera de clients repartits per tot el territori català, fem un seguiment de totes les màquines instal·lades, aquest seguiment consisteix en recordar al nostre client si està interessat en una revisió d'osmosis o descalcificador:

En Osmosis

seria un canvi de filtres, que més o menys es faria cada any o any i mig depenent sempre del consum d’aigua realitzat. Recordem que no és una matemàtica exacte, sinó que tot anirà en funció del consum.

*Aconseguim qualsevol tipus de filtres per l’osmosis.
Filtres de Bayoneta
Filtres Cs
Filtres Bayoneta curta
Kit de filtres Genius
Membrana 50 GPD

En el cas del descalcificador

seria un canvi del filtre bobinat i una comprovació de duresa d’aigua i de reajustar descalcificador en cas necessari.


Subministrament de sal

És conegut per tots els nostres clients el servei de subministrament de sal a qualsevol localitat del territori català, és tant simple com contactar amb nosaltres, i encarregar la sal, és indiferent la quantitat de sal a subministrar desde un sac a un palet complet, sense recàrrec de desplaçaments.

Cal tenir en compte que el suministrament a la zona d’igualada i rodalies és més immediat, ja que la resta de zones aprofitaríem el subministrament quan estiguéssim a les rodalies o la zona, no demorant el servei en més de 15 dies.

Sacs de sal en pastilla o taco
Sal en pastilla o taco
Sac sal atmetlla o "peladilla"
Sal atmetlla o "peladilla"

Necessites més informació sobre aquests serveis, manteniments o preus de productes químics?